Murat Ağırel Dilan Polat İle Engin Polat'ın Gözaltına Alınmalarının Nedenini Açıkladı!

Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Ağırel X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ile Engin Polat'ın gözaltına alınmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Ağırel X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ile Engin Polat'ın gözaltına alınmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Ağırel X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ile Engin Polat'ın gözaltına alınmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

'Kaçma şüphesi'

 

X platformundan yaptığı paylaşımda Dilan Polat ile Engin Polat'ın gözaltına alınması için "Polat ailesinin acil şekilde gözaltına alınmasının nedenini öğrendim. MASAK raporu daha hazırlanmamış. Hali hazırda Savcılık birden fazla Masak raporu bekliyor. Buna rağmen neden gözaltı yapıldığını sorduğumda ise aldığım cevap , Kayıtlı mernis adreslerin güncellenmesi, güncellenen adreslerin oturum olmayan boş adreslere taşınması ve kaçmaya hazırlandıkları  yönündeki tespitler neden olmuş." ifadelerini kullanan Ağırel gözaltına alınma nedenini açıkladı. 

 

İşte o paylaşım;

 

dilan polat ile engin polat gozaltina alindi nedenini murat agirel acikladi