Murat Boz'dan Dikkat Çeken Damla Sönmez Açıklaması! AÅŸk Yaşıyorlar Mı?

Murat Boz ile Damla Sönmez aÅŸk yaşıyorlar mı? O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı programında sahnede ünlü oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtığı iddia edilen ünlü ÅŸarkıcı Murat Boz önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtıkları iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Peki Murat Boz ile Damla Sönmez aÅŸk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Murat Boz ile Damla Sönmez aÅŸk yaşıyorlar mı? O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı programında sahnede ünlü oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtığı iddia edilen ünlü ÅŸarkıcı Murat Boz önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtıkları iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtığı iddia edilen ünlü ÅŸarkıcı Murat Boz önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtıkları iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Peki Murat Boz ile Damla Sönmez aÅŸk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Murat Boz ile Damla Sönmez aÅŸk yaşıyorlar mı?

 

O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı programında sahnede ünlü oyuncu Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtığı iddia edilen ünlü ÅŸarkıcı Murat Boz önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, Damla Sönmez ile yakınlaÅŸtıkları iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Murat Boz önceki akÅŸam bir yapım ÅŸirketinin Etiler’deki ofisinden çıkarken görüntülendi. Boz “Toplantımız vardı. Onun için görüÅŸmelere geldim” dedi. Sanatçı, “O Ses Türkiye Yılbaşı” çekimlerinde oyuncu Damla Sönmez’le yakınlaÅŸtığı hakkındaki sorulara “TeÅŸekkür ederim” demekle yetindi.    

 

murat boz ile damla sonmez ask yasiyor mu