Murat Boz İle Gülcan Arslan Aşk Mı Yaşıyor? İşte O Görüntüler!

Sosyal medyada Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü gündemdeki yerini korumaya devam ederken, düğünde ünlü şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Gülcan Arslan'ın samimi görüntüleri sosyal medyada gündem olurken yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu gündeme getirdi. 

 

Sosyal medyada Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü gündemdeki yerini korumaya devam ederken, düğünde ünlü şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Gülcan Arslan'ın samimi görüntüleri sosyal medyada gündem olurken yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu gündeme getirdi. Sosyal medyada Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü gündemdeki yerini korumaya devam ederken, düğünde ünlü şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Gülcan Arslan'ın samimi görüntüleri sosyal medyada gündem olurken yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu gündeme getirdi. 

 

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününe katılan Murat Boz, düğün sonrası yapılan partide oyuncu Gülcan Arslan ile samimi bir şekilde dans ederken kameralara yakalandı. Oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç 2 yıllık ilişkilerinin ardından nikah masasına oturdu. Dün akşam gerçekleşen düğüne katılan davetliler arasında şarkıcı Murat Boz da vardı.

 

murat boz ile gulcan arslan ask mi yasiyor 1

 

SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

 

Arkadaşı Oğuzhan'ın düğününde Murat Dalkılıç ile sahne alan ve davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatan yakışıklı şarkıcının, after partide güzel oyuncu Gülcan Arslan ile dans ettiği görüntüler sosyal medyaya sızdı.

 

murat boz ile gulcan arslan ask mi yasiyor 2

 

YENİ BİR AŞK MI?

 

Aşk hayatında yüzü pek gülmeyen Murat Boz'un Gülcan Arlan ile yakınlaşması akıllara "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorularını akıllara getirdi.