Murat Boz'un Yaz Aşkı Gündem Oldu! Sarışın Bir Bayanla Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz önceki gece Alaçatı'da sarışın bir bayan ile görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz önceki gece Alaçatı'da sarışın bir bayan ile görüntülendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz önceki gece Alaçatı'da sarışın bir bayan ile görüntülendi. 

 

Uzun süredir yalnız olan Murat Boz, Alaçatı'da bulunan bir mekanda gizemli sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi. İkili, müziğin ritmine kapılarak romantik anlar yaşadı. Boz, sevgilisinin elini öpüp saçını okşadı. Uzun süre aşka kalbinin kapılarını kapatan Murat Boz, Alaçatı'da gizemli sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi. Müziğin ritmine kapılan ikili zaman zaman romantik anlar yaşadı. Ünlü şarkıcı aşka gelip kız arkadaşının elini öpüp saçını okşadı.

 

murat boz un yaz aski gundem oldu sarisin bir kadinla yakalandi

 

SARIŞIN BİR KADINLA YAKINLAŞTI

 

Murat Boz önceki akşam Alaçatı'da bulunan ve Ezgi Mola, Murat Aksakallı çiftinin işlettiği mekanda eğlendi. Gazeteci Hakan Kanburoğlu'nun haberine göre; Murat Boz'un arkadaş grubuyla gittiği mekanda sarışın bir kadınla yakınlaşması şaşırttı. Uzun süredir yalnız olan Boz, sarışın kadının elini öptü, saçlarını okşadı ve boynuna sarıldı.



Etiketler: