Murat Boz'un Yeni Klibindeki Modelin Aslı Enver'e Benzerliği Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Boz, tüm dijital platformlarda yeni klibi "Sevgilim"i yayınlarken, klipte yer alan modelin ünlü şarkıcının bir dönem evlilik hazırlığı yaptığı ünlü oyuncu Aslı Enver'e benzerliği sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Boz, tüm dijital platformlarda yeni klibi "Sevgilim"i yayınlarken, klipte yer alan modelin ünlü şarkıcının bir dönem evlilik hazırlığı yaptığı ünlü oyuncu Aslı Enver'e benzerliği sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Murat Boz, tüm dijital platformlarda yeni klibi "Sevgilim"i yayınlarken, klipte yer alan modelin ünlü şarkıcının bir dönem evlilik hazırlığı yaptığı ünlü oyuncu Aslı Enver'e benzerliği sosyal medyada olay oldu.

 

Bilerek çalıştı iddiası! 

 

Murat Boz, yeni şarkısı Sevgilim'in video klibini yayınlandı. Aslı Enver’e benzerliğiyle dikkat çeken model Alize Çekiç'in yer aldığı klip sonrası ünlü şarkıcının hayranları, modeli bilerek seçtiği ve Enver'i unutamadığı yönünde yorum yaptı. Sosyal medya kullanıcıları, Murat Boz'a eşlik eden model için "Aslı Enver'in kardeşi olsa bu kadar benzemez" yönünde yorumlarda bulunurken, ünlü sanatçının özellikle bu modelle çalıştığı ve Enver'i unutmadığı düşüncesini akıllara getirdi.

 

murat boz sevgilim klibi asli enver