Murat Ceylan'dan Survivor 2024 All Star Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalar! 'Motorsikletim Çalınmazsa..!'

TV8'de 2024'ün ilk günü ekrana gelecek Survivor 2024 All Star öncesi alışveriÅŸte objektiflere yansıyan ünlü sunucu Murat Ceylan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

TV8'de 2024'ün ilk günü ekrana gelecek Survivor 2024 All Star öncesi alışveriÅŸte objektiflere yansıyan ünlü sunucu Murat Ceylan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Milliyet'ten Seçkin Åženvardar'ın haberine göre; Murat Ceylan, yolculuk öncesi NiÅŸantaşı’nda alışveriÅŸ turunda objektiflere yansıdı. Murat Ceylan, 2024'ün ilk günü ekrana gelecek Survivor All Star için yarışmanın düzenlendiÄŸi Dominik Cumhuriyeti'ne gitmeden önce, 2.5 yıldır uzattığı saçını kestirdi. Uzun saçlı imajını yenileyen ünlü sunucu, "Sezona bomba gibi hazırım. Åžu an konsantrasyonumu tamamen güzel bir sezon geçirmek için odakladım” dedi. 6 Ekim 2022 tarihinde Cihangir'de kapalı otoparktan elektrikli motosikleti çalınan Murat Ceylan, yeni bir motosiklet için sipariÅŸ verdiÄŸini belirterek, "Bir tane güzel bir motosiklet ayırttım, o da çalınmazsa kullanacağım inÅŸallah" açıklamasını yaptıktan sonra otomobiliyle evinin yolunu tuttu.

 

Ä°stanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçtiÄŸimiz eylül ayında görülen duruÅŸmada müÅŸteki Murat Ceylan hazır bulunmuÅŸtu. DuruÅŸmada beyanda bulunan sunucu, "Suç tarihinde motosikletim Cihangir katlı ve kapalı otoparkından çalındı. Motosikletin kendiliÄŸinden olan direksiyon kilidi vardı ancak herhangi bir zincir yoktu. Motosikletimi henüz bulamadım, deÄŸeri ise suç tarihi itibariyle 80-90 bin TL civarındaydı. Åžikayetçiyim, zararımın giderilmesini talep ediyorum" ÅŸeklinde konuÅŸmuÅŸtu.



Etiketler: