Murat Ceylan İle Dilara Aksüyek Gecelerde! 'Sevgili Değiliz Sadece Arkadaşız!'

Survivor yarışma programının sunucusu Murat Ceylan ile oyuncu Dilara Aksüyek gecelerde görüntülenirken 'Sevgili değiliz. Sadece arkadaşız' açıklaması yaptılar. 

 

Survivor yarışma programının sunucusu Murat Ceylan ile oyuncu Dilara Aksüyek gecelerde görüntülenirken 'Sevgili değiliz. Sadece arkadaşız' açıklaması yaptılar. 

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan Cihangir'de bir mekanda objektiflere takıldı. Kameraları görünce panik olan ikili, "Sevgili değiliz" diyerek yanlış bir şey yazılmaması için gazetecilere ricada bulundu. Son olarak final yapan TRT 1 dizisi 'Yürek Çıkmazı'nda 'Feride' karakteriyle kamera karşısına geçen Dilara Aksüyek, gönlünü Bursaspor'da forması giyen futbolcuya kaptırmıştı. Aksüyek, yaz tatilini yaptığı Alaçatı’da tanıştığı futbolcu Cenk Şahin ile aylarda akşam sokaklarında sarmaş dolaş görüntülenmişti. Flaşlar patlayınca neye uğradıklarını şaşıran taze aşıklar, ayrı ayrı yürümeye başlamıştı.

 

"SİZE MALZEME Mİ VEREYİM?”

 

Muhabirlerin, “Dilara Hanım hayırlı olsun ilişkiniz. Bundan altı ay önce bir programa katılmıştınız, orada şöyle bir açıklama yaptınız. ‘Bu aşk duygusu bana iyi gelmiyor’ demiştiniz. Ne değişti hayatınızda?” sorusuna Aksüyek, “Size malzeme vereyim mi bununla ilgili? Demek ki hiç aşık olmamışım. Bu arada Cihangir’den taşınıyorum, yeter” diyerek gülmüştü.

 

CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİLER

 

36 yaşındaki Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir'deki bir mekanda Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan ile objektiflere takıldı. Flaşlar patlar patlamaz şoke olan Ceylan, yüz ifadesine ve mimiklerine hakim olamadı. Onu teskin etmeye çalışan

 

Aksüyek ise şöyle konuştu:

 

Arkadaşlar yanlış bir anlaşılma var. Biz çok iyi iki arkadaşız, sevgili değiliz. Lütfen yanlış bir anlaşılma olmasın, yanlış da yazılmasın rica ediyoruz. Güzel güzel sohbet ediyorduk, beni de çok güldürüyordu; ta ki siz gelene kadar... Biz sadece arkadaşız.

 

"GÜZEL ŞEYLER YAZIN”

 

Ceylan da, "Arkadaşlar güzel güzel sohbet ediyorduk siz gelene kadar, güzel şeyler yazın" demekle yetindi.