Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Evleniyor Mu? İşte Detaylar!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile güzel oyuncu Hande Erçel'in ilişkileriyle ilgili ortaya atılan sevindirici iddia sosyal medyada olay oldu. İddiaya göre ünlü çift Temmuz ortasında evlenecekler. 

 

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile güzel oyuncu Hande Erçel'in ilişkileriyle ilgili ortaya atılan sevindirici iddia sosyal medyada olay oldu. İddiaya göre ünlü çift Temmuz ortasında evlenecekler. Son dönemde ilişkileriyle sürekli gündemde olmayı başaran ünlü çift Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'tan sevindiren bir haber geldi. İddiaya göre ünlü çift Temmuz ortasında evlenecekler.

 

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel evleniyor mu? Şarkıcı Murat Dalkılıç, üç yıldır birlikte olduğu Hande Erçel’i evliliğe ikna etti. İddialara göre; ünlü çift, Temmuz’un ikinci haftasında İstanbul’da nikah masasına oturacak. Daha önce Merve Boluğur'la evliliğini yürütemeyen 36 yaşındaki popçu, Erçel ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Takvim'in haberine göre; Murat Dalkılıç-Hande Erçel çifti, temmuzun ikinci haftasında mutluluğa "evet" diyecek. İkilinin düğün yeri, şimdilik İstanbul olarak planlanıyor. Gösterişli bir tören istemeyen Erçel, kardeşi Gamze Erçel'in evinin bahçesinde kutlama yapmayı düşünüyor. Coronavirüs nedeniyle yer konusunda kararsız kalan ikili, temmuz ayının ikinci haftasındaki nikah törenlerini ise sadece aile ve çok yakın dostlarına açıkladı.