Murat Daltaban'dan Barış Falay Ve Zeynep Ocak'a Nurhan Karadağ Tepkisi!

Show TV'de yayınlanan Arıza dizisinde canlandırdığı Muzaffer Cura karakteriyle şu sıralar ekranda olan ünlü oyuncu Murat Daltaban, Youtube'da "aşırı ünlülerle kısa görüşmeler" programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kutsal Motor kanalının sunucusu Zeynep Ocak ve Barış Falay'a tiyatronun duayenlerinden Nurhan Karadağ için söyledikleri sözlere Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. 

 

Show TV'de yayınlanan Arıza dizisinde canlandırdığı Muzaffer Cura karakteriyle şu sıralar ekranda olan ünlü oyuncu Murat Daltaban, Youtube'da "aşırı ünlülerle kısa görüşmeler" programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kutsal Motor kanalının sunucusu Zeynep Ocak ve Barış Falay'a tiyatronun duayenlerinden Nurhan Karadağ için söyledikleri sözlere Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Daltaban, Youtube'da "aşırı ünlülerle kısa görüşmeler" programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kutsal Motor kanalının sunucusu Zeynep Ocak ve Barış Falay'a tiyatronun duayenlerinden Nurhan Karadağ için söyledikleri sözlere Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Şirazesinden kaymak youtubeda satış yapmanın en kolay yolu... Nurhan Karadağ Anadolu'nun antropolojisinden tiyatroyu ortaya çıkartıp hepimizi zenginleştirmiş hatta dünya tiyatrosuna değer olarak miras bırakmış doğru bir akademisyendir. bu ne bayağılık, bu ne cürret?" ifadelerini kullanan Daltaban'a takipçileri sosyal medyada yoğun destek verdi. 

 

İşte o açıklama;