Murat Daltaban'dan Ekrem İmamoğlu'nun Vız Gelir Tırs Gider Ve Akıllı Ol Sözlerine Dikkat Çeken Yorum!

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ve gündeme dair yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider ve akıllı ol" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ve gündeme dair yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider ve akıllı ol" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider ve akıllı ol" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.  

 

Akıllı olacak belli!

 

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ve gündeme dair yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider ve akıllı ol" sözleriyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun sözleri için "Bir Muharrem İnce vakası daha...  üstünden kolay kolay geçilmez... ders almamak gibi bir "meziyeti" var bu halkın akıllı olacak olan belli... o barnak sal-lan-ma-ya-caak halka evlat" ifadelerini kullanan Daltaban sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

murat daltaban dan ekrem imamoglu nun viz gelir tirs gider sozleri ile ilgili dikkat ceken yorum