Murat Daltaban'dan Erşan Kuneri İle İlgili Dikkat Çeken Yorum! Diziyi Nasıl Buldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Yamalı bohça!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Daltaban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri dizisi için "“her güldüğün şey niteliklidir” diye bir kafa var millette. Tamam iyi geliyorsa  tüketin de başarısız kardeşim; yamalı bohça… 80 lerin porno sektörünün tutarlılığının yakınından geçmiyor. Ha gülersin o ayrı…" ifadelerini kullanan Daltaban sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

murat daltaban dan dikkat ceken ersan kuneri yorumu