Murat Kekilli'nin Jeffrey Epstein Paylaşımı Olay Oldu!

Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü ÅŸarkıcı Murat Kekilli X platformundan yaptığı paylaşımda Jeffrey Epstein davasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü ÅŸarkıcı Murat Kekilli X platformundan yaptığı paylaşımda Jeffrey Epstein davasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Yaptığı Filistin paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Murat Kekilli de bu kez dünya çapında büyük ses getiren Epstein davasına yönelik bir paylaşımda bulundu. Epstein davasına iliÅŸkin listeyi paylaÅŸarak dikkatleri üzerine toplayan Murat Kekilli, yazdığı açıklama ile sosyal medyada binlerce yorum aldı. 2019 yılında cinsel istismar suçlamaları nedeniyle tutuklanan ve mahkemeye çıkmadan hemen önce intihar ettiÄŸi öÄŸrenilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein'in yargılandığı dava dosyası geçtiÄŸimiz günlerde kamuoyuna açılmıştı. Kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuÅŸ ağı oluÅŸturması üzerine yargılanan Jeffrey Epstein'in davasıyla iliÅŸkili isimler ise dosya hakkındaki gizlilik kararının kalkması üzerine ifÅŸa edildi. Dünya çapında olduÄŸu gibi Türkiye'de de büyük ses getiren bu isimler sosyal medyada tepki almaya devam ediyor. 

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKÄ° GÖSTERDÄ°!

 

Belgelerin yayımlanmasının ardından sosyal medyada birçok komplo teorisi de ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise belgelerde ismi geçen Türk vatandaÅŸlarının kim olduÄŸunu araÅŸtırmaya baÅŸladı. Yeni bilgiler ortaya çıktıkça sosyal medyada da komplo teorileri büyümeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça bahsettiren ünlü sanatçı Murat Kekilli ise davaya yönelik tepkisini ortaya koyan isimlerden biri oldu. 

 

murat kekilli den carpici jeffrey epstein paylasimi

 

DAVADA TÜRKÄ°YE'YE DÄ°KKAT ÇEKTÄ°!

 

Sosyal medya hesabından Epstein davasına yönelik bir paylaşımda bulunan Murat Kekilli, dava dosyasında ismi geçen kiÅŸilerden oluÅŸturulan bir listeyi paylaÅŸtı. Ardından "Epstein Listesinin Türkiye ayağını merak edenler?" yazarak takipçilerine soru yönelten ünlü sanatçı, tepkisi üzerine sosyal medyada büyük beÄŸeni aldı.