Murat Kurşun Florya'daki Ultra Lüks Evinin Kapılarını Açtı! İçindekiler İlginizi Çekecek!

Kanal D'de yayınlanan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Murat Kurşun olurken, Florya'daki evinin kapılarını açan Kurşun evinin güzelliği ile gündem oldu. 

 

Kanal D'de yayınlanan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Murat Kurşun olurken, Florya'daki evinin kapılarını açan Kurşun evinin güzelliği ile gündem oldu. Kanal D'de yayınlanan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Murat Kurşun olurken, Florya'daki evinin kapılarını açan Kurşun evinin güzelliği ile gündem oldu. 

 

murat kursun evinin kapilarini ilk kez acti

 

Murat Kurşun nerede oturuyor? Murat Kurşun'un evi nerede?

 

Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' ünlü isimlere konuk olmaya devam ediyor. Evrim Akın, bu hafta Türk halk müziğinin sevilen ismi Murat Kurşun'un Florya'daki dubleks dairesine konuk oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programda Kurşun ve eşi Evrim Akın'a yemek yaptı. Büyük bir evde oturan Kurşun Ailesi, konutlarında sadeliği tercih etmiş. Evin tasarımıyla eşinin ilgilendiğini söyleyen ünlü türkücü, 'Evin her detayı eşimde. Ben sahne alıyorum, eşim ev ile ilgileniyor' dedi. Kahve tonlarının ağırlıklı olduğu mobilyaları, şık bej koltuklar tamamlamış. Ev gezmesinde ünlü sanatçı Murat Kurşun’un dairesinde iki giyinme odasının olması ve sahne kıyafetlerinin ışıltısı gözlerden kaçmadı.Ünlü şarkıcının 600 takım elbise, 600 ayakkabı ve 300 gömlekten oluşan kıyafet odası büyük ilgi gördü.