Murat Övüç Nur Yerlitaş'ın Hayatını Nasıl Değiştirdiğini Anlattı!

Youtube'da Armağan Çağlayan'ın hazırladığı Gör Beni programına katılan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş ile ilgili anılarını anlatırken hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı. 

 

Youtube'da Armağan Çağlayan'ın hazırladığı Gör Beni programına katılan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş ile ilgili anılarını anlatırken hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı. Son dönemde Youtube'da yaptığı yayınlarla ses getiren ünlü yapımcı Armağan Çağlayan'ın bu haftaki konuğu ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ti. Murat Övüç programda ünlü modacı Nur Yerlitaş ile nasıl tanıştığını anlatırken hayatını nasıl değiştirdiğini tüm detaylarıyla anlattı. 

 

İşte Murat Övüç'ün Nur Yerlitaş ile ilgili sözleri; 

 

6 yıl cafelerde fal baktım!

 

Biz eskiden babam vefat etmeden önce meyve sebze işi yapıyorduk. Sonra babam vefat edince malları paylaştık. Ben sonra evliliği üzerinden kötü bir dönem geçirdim. İnsanlar 6. hislerimin çok kuvvetli olduğunu söylediler. İstiklal caddesinde cafelerde tam 6 yıl fal baktım ta ki Nur Yerlitaş ile tanışana dek.

 

Nur Yerlitaş Senin Hayatını Nasıl Değiştirdi?

 

Sağolsun Mehmet Ali Erbil, Stelyo Pipis ve Nur Yerlitaş Firuzağa Cafe’de oturuyorlardı. Benim evimde Cihangir’de bodrum katta oturuyorum. Üstümde de Stelyo Pipis’in annesi oturuyor Elizabeth Pipis. O zaman ben Stelyo ile sık sık görüşüyorum. Birgün cafede oturuyorlar gel gel yaptı bana. Baktım masada Mehmet Ali Erbil ve Nur Yerlitaş ile oturuyorlar. Nur’a bir fal baksana dedi. Gayri ihtiyari birşeyler söyledim sen dedi şaka mısın? Nasıl bilebiliyorsun bunları dedi. Sonra seni götürüyorum dedi. Kıbrıs’a gittik. 1 hafta Kıbrıs’ta kaldım. O an hayal edemediğim mağazalara gidip alışveriş yaptırdı bana. Tüm çevresine beni tanıştırıp fal baktırdı. Çok ciddi paralar kazandım. Evladımı tanıyordu ona bir çok güzellik yaptı. Evimin 5 ay kirasını ödeyememiştim O ödedi. Yani hakkatten Nur abla benim Murat Övüç olma yolunda bir mihenk taşım diyebilirim.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.