Murat Övüç'ten Verdiği Skandal Röportajla İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Instagram sayfasından bugün çıkan skandal ifadelerle dolu röportajıyla ilgili açıklama yayınlarken, kendisinin kasten hedef gösterildiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Instagram sayfasından bugün çıkan skandal ifadelerle dolu röportajıyla ilgili açıklama yayınlarken, kendisinin kasten hedef gösterildiğini belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Instagram sayfasından bugün çıkan skandal ifadelerle dolu röportajıyla ilgili açıklama yayınlarken, kendisinin kasten hedef gösterildiğini belirtti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Kamuoyuna saygılarımla; Haftalar önce yaptığım ve şiddetin her türlüsüne ısrarla karşı olduğumu belirttiğim röportajın yalnızca bir bölümünü alıntılayıp, böylesine acı dolu ve hassas bir günde, planlanmışçasına yayınlayıp beni hedef gösterdiler.

 

Yaşadığımız toplumda bize öğretilen, hatta ezberletilen “kadın bir adım geride olmalıdır” sözlerimin amacından çok farklı bir şekilde kullanmışım gibi yansıtılarak toplumsal bir yaramıza dokundurulduğunun üzülerek farkına varmış bulunmaktayım.

 

Özür dilerim. Kadına, doğaya, cinsel farklılıklara, çocuğa, hayvana yaşatılan her türlü şiddetin karşısında, iyiliğin yanındayım ömrümün sonuna kadar. Murat Övüç" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla konuya açıklık getirdi.