Murat Övüç'ün Oğlundan Yeni Bir Skandal Daha! Bu Kez Alkollü Araba Kullandı!

Sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlarla tepki çekmeye devam eden ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç yeni yayınladığı videosunda bu kez alkollü araba kullanırken çekilmiş görüntülerini paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlarla tepki çekmeye devam eden ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç yeni yayınladığı videosunda bu kez alkollü araba kullanırken çekilmiş görüntülerini paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç yeni yayınladığı videosunda bu kez alkollü araba kullanırken çekilmiş görüntülerini paylaştı.

 

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, yine bir skandala imza attı. Daha önce silahla kullandığı aracın camından çevreye ateş ederek trafikte adeta terör estiren Burakcan Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Paylaştığı görüntüler nedeniyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Övüç, bu kez de araba kullandığı sırada alkol alarak trafikte dehşet saçtı. Övüç'ün araba kullandığı sırada alkol aldığı anları beraberindeki arkadaşı cep telefonu ile görüntüledi. Burakcan Övüç ise o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde, Övüç ve beraberindeki arkadaşının yüksek sesle müzik dinleyerek alkol aldıkları yer alıyor.

 

burakcan ovuc ten skandal goruntuler alkollu araba kullandi