Murat Özarı'dan Adem Kılıçcı İçin Cristiano Ronaldo Benzetmesi!

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, Survivor 2022 All Star'da bugün yayınlanan bölümde Adem Kılıçcı'nın yaşadığı üzüntü ve sinir harbi için yaptığı Cristiano Ronaldo benzetmesiyle olay oldu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, Survivor 2022 All Star'da bugün yayınlanan bölümde Adem Kılıçcı'nın yaşadığı üzüntü ve sinir harbi için yaptığı Cristiano Ronaldo benzetmesiyle olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, Survivor 2022 All Star'da bugün yayınlanan bölümde Adem Kılıçcı'nın yaşadığı üzüntü ve sinir harbi için yaptığı Cristiano Ronaldo benzetmesiyle olay oldu. 

 

adem kilicci icin olay cristiano ronaldo benzetmesi

 

Cristiano Ronaldo da 3 maç gol atamazsa aynı şeyi yapar!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, Survivor 2022 All Star'da bugün yayınlanan bölümde Adem Kılıçcı'nın yaşadığı üzüntü ve sinir harbi için yaptığı Cristiano Ronaldo benzetmesiyle olay oldu. Özarı yaptığı açıklamada "Cristiano Ronaldo da 3 maç gol atamasa aynı şekilde davranır. Adem de 3 maçtır gol atamıyor. Bu yüzden Adem'in bugün yaşadığı moral bozukluğu ve sinir harbi normal. Ama Adem'i çok eleştirmeye gelmez. Yarın çıkar 4'te 4 yapar herkesi utandırır" ifadelerini kullanırken bu açıklama olay oldu.