Murat Özarı'dan Barış Murat Yağcı'nın SMS Oyları İçin Olay Yorum!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda Barış Murat Yağcı'nın SMS oyları için yaptığı yorum ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda Barış Murat Yağcı'nın SMS oyları için yaptığı yorum ile sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda Barış Murat Yağcı'nın SMS oyları için yaptığı yorum ile sosyal medyada olay oldu. 

 

murat ozari baris murat yagci nin sms oylari icin yaptigi yorum ile olay oldu

 

Sonuna kadar gider!

 

Murat Özarı Furkan Dede'nin "Barış'ın SMS'i için nereye kadar gider" sorusuna "Barış'ın SMS'leri torunlarına yeter. Hani bir laf vardır. Parası çocuklarının çocuklarına yeter diye. Barış'ın SMS'leri de yolun sonuna kadar gider. Bir gün oyuna çıkar, sonra gider iki gün şezlongta yatar. Ama yolun sonuna kadar gider. Onun yolu o kadar dolu ki gittiği yere kadar gider." ifadelerini kullanırken bu açıklama olay oldu.