Murat Özarı'dan Dikkat Çeken Aysu Keskin Yorumu! Hemen Kitle Toplayacak!

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra'da sezon açılışı yapılırken, yayınlanan Survivor 2023'ün ilk bölümü sonrası Murat Özarı'nın Aysu Keskin'in performansı ile ilgili söyledikleri sosyal medyaya damga vurdu.

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra'da sezon açılışı yapılırken, yayınlanan Survivor 2023'ün ilk bölümü sonrası Murat Özarı'nın Aysu Keskin'in performansı ile ilgili söyledikleri sosyal medyaya damga vurdu. TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra'da sezon açılışı yapılırken, yayınlanan Survivor 2023'ün ilk bölümü sonrası Murat Özarı'nın Aysu Keskin'in performansı ile ilgili söyledikleri sosyal medyaya damga vurdu.

 

Murat Özarı yaptığı açıklamada Aysu Keskin'in ilk bölüm sonrası Survivor 2023'deki perfomansı için "Aysu ilk bölüm sonrası şunu söyleyebiliriz. Aysu Keskin öyle bir karakter ki çok çabuk bir kitle yakalayacak. Hem destekleyenler olacak hem de anti Aysu Keskinci'ler çıkacak. Twitter'ı yıkacak bir karakter" ifadelerini kullanırken Furkan Dede "Biraz iddialı konuşmakta fayda var. Şimdiden birleşmeye göz kırpan isimlerden" ifadelerini kullandı.