Murat Özarı'dan Evrim Keklik'in Ağladığı Görüntüler İçin Şok Sözler!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı açıklamada Evrim Keklik ile ilgili şok sözler söyledi. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı açıklamada Evrim Keklik ile ilgili şok sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı açıklamada Evrim Keklik ile ilgili şok sözler söyledi.

 

murat ozari dan evrim keklik icin sok sozler

 

Evrim sen arkadaşlarınla konuşmadığını söylüyorsun ya!

 

Murat Özarı yaptığı açıklamada Evrim Keklik için "Evrim sen arkadaşlarınla konuşmadığını söylüyorsun ya ben sana söyleyeyim. Görüntülerde sen önce Yasin'i sonra Ayşe'yi gazlıyorsun. Hikmet kardeşimin hırsızlığından bahsediyorsun. Bana hiç konuşamıyorum deme Evrim. Benim derdim kanıtlamak. Ben görüntülerle Evrim'in dediklerini kanıtladım" sözleri üzerine Dede'nin "Şov mu yapıyor o yüzden mi ağlıyor?" sözleri üzerine ise "Bence öyle" ifadelerini kullandı.