Murat Özarı'dan Olay Barış Murat Yağcı Ve Ödül Yorumu!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Barış Murat Yağcı'nın ödülü kararı ile ilgili yorumu ile olay oldu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Barış Murat Yağcı'nın ödülü kararı ile ilgili yorumu ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Barış Murat Yağcı'nın ödülü kararı ile ilgili yorumu ile olay oldu. 

 

murat ozari dan olay baris murat yagci ve odul yorumu

 

Yiyiyorsan ye, yemiyorsan yeme!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Barış Murat Yağcı'nın ödülü kararı ile ilgili yorumu ile olay oldu. Survivor Ekstra'da Furkan Dede'nin Murat Özarı'ya sorduğu "Murat Ağabey Barış Murat Yağcı'nın ödülü yemek istemesi ile ilgili ne diyorsun?" sorusu üzerine cevap veren Özarı "Off yiyiyorsan ye yemiyorsan yeme valla fenalık geldi ya 30 sene bunu mu konuşalım" ifadelerini kullanırken bu yorum olay oldu.