Murat Özarı'dan Olay Ogeday Sema Aydemir Yorumu!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı Ogeday Sema gerginlik yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı Ogeday Sema gerginlik yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı Ogeday Sema gerginlik yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

murat ozari dan sema aydemir ogeday girisken arasindaki gerilime olay yorum

 

Ogeday araya girip iğnelemeyi seviyor!

 

Murat Özarı yaptığı yorumda "Ogeday sen neden orada Anıl ile Sema tartışırken geliyorsun. Araya neden giriyorsun? Ogaday böyle gazlamaları, iğnelemeleri seviyor. Orada Sema tartışırken Seda da geliyor laf atıyor moralleri bozuluyor. Sen neden giriyorsun Seda buraya? Gelelim Sema'ya.. Sema bugün scout füzesi gibi. Ogeday'a sen kapa çeneni, gerizekalı, palmiye gibi duruyor diyor. Sema bugün çok gergin ama Ogeday da araya girip iğnelemeleri, sinirlendireyim seviyor. Ogeday kardeş de işine gelince herşeye giriyor, işine gelmeyince hiçbir zaman girmiyor. Bunu da görmüyor değiliz. " ifadelerini kullanırken bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.