Murat Özarı'dan Olay Yorum! Gönüllüler Takımı Acıların Takımı Oldu!

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı Gönüllüler yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı Gönüllüler yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı Gönüllüler yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Gönüllüler acıların takımı oldu!

 

Murat Özarı yaptığı açıklamada "Gönüllüler Takımı acıların takımı oldu. Bence çok adil bir pota oldu. Kimsenin hakkı kimseye geçti. Survivor tarihinde belki de ilk kez bir takımda 4 kadın potada aynı anda yer aldı. Ünlüler ezmiş gezmiş. Potada kimler var? Nisa, Evrim, Ayşe, Yağmur. Bunlar 32 oyun oynamışlar. 32'de 8 yapmışlar. İnanılmaz bir rakam. Bu kadınlar potaya gitmeyi haketmişler mi haketmemişler mi? Sonuna kadar hakettiler. Eğer elenmezlerse çıkıp dönüp öyle bir performans sergileyecekler ki Murat ağabeylerine bunları anlattırmayacaklar" ifadelerini kullandı.