Murat Soner 2019'un En Kötü ve En İyi Dizi ve Filmlerini Seçti!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda 2019 yılının en kötü ve en iyi filmleri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda 2019 yılının en kötü ve en iyi filmleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı kültür sanat videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda 2019 yılının en kötü ve en iyi filmleri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda 2019'un en iyi ve en kötü film ve dizileri hakkında konuşan ünlü Youtuber " 2019 yılının en iyi ve en kötü film-dizileri sizce hangileri diye, kanalın topluluk sekmesinden sormuştum ve gelen cevaplar beni çok şaşırtmadı;

 

En iyi yerli film: 7. Koğuştaki Mucize

En iyi yerli dizi: Mucize Doktor

En iyi yabancı film: Joker

En iyi yabancı dizi: Chernobyl

 

En kötüler de videoda...

 

Bu arada sonuçların benim yaptığım videolarla doğru orantıda gitmesi acaba bir tesadüf mü yoksa artık aynı düşünmeye mi başladık bilmiyorum ama yılın ilk videosunu birlikte yapmış olduk." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.