Murat Soner 2021 Yılının En İyi Dizi Ve Filmini Açıkladı!

2021 yılının en iyi film ve dizisi nedir? Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda yılın en iyi dizi ve filmini açıkladı. Peki 2021 yılının en iyi film ve dizisi nedir? Cevaplar haberimizde..

 

2021 yılının en iyi film ve dizisi nedir? Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda yılın en iyi dizi ve filmini açıkladı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda yılın en iyi dizi ve filmini açıkladı. Peki 2021 yılının en iyi film ve dizisi nedir? Cevaplar haberimizde..

 

murat soner 2021 yilinin en iyi film ve dizisini acikladi

 

2021 yılının en iyi film ve dizisi nedir?

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda yılın en iyi dizi ve filmini açıkladı. Yayınladığı videosunda 2021 yılın enleri hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "2021 yılının en iyi film ve dizileriyle birlikte, yılın en saçma sahnesi ve dizisini de seçtik. Ve bu geride bıraktığımız yıl o kadar saçma sahneye maruz kaldık ki, onların arasından en saçma olmayı başaran sahneye de bir ödül vermeye karar verdik. İşte bundan sonra da yılın en saçmalarını da bu ödülün ismiyle vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

İşte 2021 yılın en iyi dizi ve filmleri;