Murat Soner Aşk 101 Dizisini İncelerken Tüm Saçmalıkları Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in Ay Yapım aracılığıyla yaptırdığı yeni Türk dizisi Aşk 101 dizisini incelerken, dizide yer alan tüm saçmalıkları takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in Ay Yapım aracılığıyla yaptırdığı yeni Türk dizisi Aşk 101 dizisini incelerken, dizide yer alan tüm saçmalıkları takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle dikkat çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in Ay Yapım aracılığıyla yaptırdığı yeni Türk dizisi Aşk 101 dizisini incelerken, dizide yer alan tüm saçmalıkları takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Aşk 101 dizisi için "Aşk 101, yani Netflix'in yeni Türk dizisi bu videodan 2 gün önce yayınlandı. Ve incelemesini de ancak yetiştirebildim. Bu videoda, diziyi izlerken gözüme ve aklıma takılanları anlattım. Bu arada Osman karakteri ile ilgili o meşhur konuşulan konuların dizide olmamasından,  bununla ilgili bugüne dek konuşulan her şeyin, bilerek ya da bilmeyerek dünyanın en ucuz ve etkili reklamı olduğundan da bahsettim. Aşk 101, bir çok kişi tarafından beğenildi. Ama gördüğüm kadarıyla bütün yorumlar neredeyse birbirinin aynı. Eğer farklı bir görüş dinlemek isterseniz, beklerim." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu içeriğiyle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.