Murat Soner Baht Oyunu Dizisini İnceledi! Kendimi Tavuk Hissediyorum!

Youtube'da yayınladığı sanat, dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sanat, dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Baht Oyunu için "Baht Oyunu, bi giyim mağazasındaki reyon kadar yenilenemeyen  yaz  sezonunun CEO'lu, sakar kızlı, bi yerde üstsüz kitlenmeli dizilerinden biri. Sırayla sezonun bütün dizilerini inceleyeceğimi söylemiştim ama ne kadar dayanabilirim inanın bilmiyorum." ifadelerini kullanan Soner sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;