Murat Soner'den Alev Alev Dizisi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Alev Alev dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Alev Alev dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Alev Alev dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Alev Alev dizisiyle ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Alev Alev, yani bir Fransız dizisi olan Le Bazar de la Charité'den uyarlama yeni dizimiz, son zamanlarda sosyal medyada en fazla konuşulanlardan biri oldu. Ama ilk bölümdeki alevli sahnelerden daha fazla, son yıllarda çokça gündeme gelen, kadınların maruz kaldıklarına değinen sahneleriyle. Dizinin bu kısmını, özellikle de oyunculuğunu çok beğendiğim Demet Evgar'ın avukatla konuştuğu sahneyi ne kadar beğensem de, bana sanki dizinin tanıtımının yapılması için bir parçaymış algısı verdi. Çünkü dizinin geri kalan işleyişinde zaman zaman olsa da güçlü kadın algısı verilerken, akıllı kadın algısı kırıldı maalesef. Ve yine kötü adam yanında, bir de kötü kadın olgusu da eksik olmadı. Videoda da söylediğim gibi Alev Alev, hali hazırdaki birçok yerli diziden daha izlenesi ama ben gördüklerimi de videoda söylemeden duramadım." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.