Murat Soner'den Aşk Mantık İntikam Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili "Aşk Mantık İntikam, 2.5 yıldır kanalda belli türkdeki dizileri tabir ederken kullandığın "töre, nomıs, intikom" üçlemesini andırdığı için üzerimde beklentisi oluşan bir videoydu. O yüzden daha fazla bekletemedim. Ama bir şey demek istiyorum, ben yaz dizisi izlemekten çok sıkıldım." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o inceleme;