Murat Soner'den Atiye İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'yle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ikinci Türk dizisi Atiye'yle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ikinci  Türk dizisi Atiye'yle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Atiye dizisiyle ilgili "Atiye dizisinin ilk bölümünü gala gecesinde izlemiştim aslında ama ilk intiba maalesef ki kötü sahne seçimleriyle yapılmış fragmanla oluşturulduğundan videosunu yapmak için acele etmek istemedim.  E tabi bir de Hakan Muhafız dizisinin deniz seviyesine indirdiği beklentiyle birlikte.

 

Atiye, beklentilerimin çok üstünde, bir sonraki bölümü merak ettirecek ve beni gereksiz diyaloglarla çok da sıkmayan bir dizi olmuş. Ama videoda da bahsettiğim özellikle Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün kötü diyebileceğimiz performansları yabancı izleyici tarafından altyazıyı okuyayım derken belki biraz daha az anlaşılırsa bu dizinin şansı olacağını ve geniş kitleler tarafından izleneceğini düşünüyorum.

 

Bu arada Atiye'nin 2.sezonunu merakla beklediğimi ve oyunculukların o sezonda daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Ama merak etmiyor değilim, bilmem siz yakıştırır mısınız ama ben bu rolü Demet Evgar'a daha çok yakıştırdım. Bence onun da böyle rollere ihtiyacı var." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber Atiye dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.