Murat Soner'den Aziz Dizisi İncelemesi! Aziz Dizisi Hakkında Ne Düşünüyor?

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Show TV'de cuma akşamları yayınlanan başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı Aziz dizisini inceledi. Peki Murat Soner Aziz dizisi hakkında neler düşünüyor? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Show TV'de cuma akşamları yayınlanan başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı Aziz dizisini inceledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Show TV'de cuma akşamları yayınlanan başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı Aziz dizisini inceledi. Peki Murat Soner Aziz dizisi hakkında neler düşünüyor? Cevaplar haberimizde..

 

Murat Soner Aziz dizisi hakkında ne düşünüyor?

 

Yayınladığı videosunda Show TV'de cuma akşamları yayınlanan başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı Aziz dizisi hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni dizi ile ilgili "Aziz dizisinin incelemesi için daha önce bir anket paylaşmıştım ama o ankette Kulüp daha önde çıkınca 1 hafta ertelemiştik. İşte buyrun bu kez de 30'lu yılların Hatay'ında geçen ama özelliklede ilk 2 bölümü itibariyle neden o dönemde geçtiğini çok da anlayamadığımız, yine ve yine bir aşkın hikayesini konu alan dizinin yorumuyla karşınızdayım." ifadelerini kullandı. 

 

İşte detaylar;