Murat Soner'den Baş Belası Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin iddialı yapımı "Baş Belası" dizisiyle ilgili değerlendirmelerini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin iddialı yapımı "Baş Belası" dizisiyle ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin iddialı yapımı "Baş Belası" dizisiyle ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Baş Belası dizisi için "Baş Belası dizisi son zamanlarda sizden en fazla istek alanlardan biri oldu. Yaz dizilerinin birini izlemek hepsini yorumlamak için yeterli olur mu acaba derken karşıma çıkan bir yapım aynı zamanda. Evet diğerlerinden farklı ama nasıl farklı. Evet, aslında hiçbir benzerliği olmamasına Temel İçgüdü'den bi sahneyi de anımsattı, müziğine varana kadar Sherlock dizisini de ama televizyonda farklı bir şeyler görmek hiç de fena olmadı." ifadelerini kullanan Soner sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Murat Soner'in "Yerli Sherlock" dediği Baş Belası dizisiyle ilgili düşünceleri;