Murat Soner'den Çukur Sezon Finali İncelemesi!

Youtube’da yayınladığı sinema eleştirileri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı yeni videosunda Çukur dizisinin sezon finali incelemesini takipçileri ile paylaştı.

 

Çukur dizisi 2. sezon finali ile birlikte resmen meşhur tekerlek sahnesinin özrünü diledi. Çukur dizisini izlemeyenler de dahil olmak üzere şu meşhur traktör tekerleği sahnesini bilmeyen kalmamıştır.  Tekerlek sahnesi o kadar çok konuşuldu ki sosyal medyada binlerce kez yazıldı çizildi, herkes dalga geçti, hatta Güldür Güldür'ün bir skecinde bile kullanıldı. En sonunda Çukur da kendisi ile dalga geçti.

 

Dizinin sezon finalinde yine tekerlek sahnesi vardı. Daha önce dizi ile ilgili sık sık konuşan ünlü Youtuber ancak bir kez bile senaristinin ismini söylemediğini belirtti. Çünkü yapılan hiç bir hata tek başına bir senaristin hatası değildir. Senarist yazar ama onu onaylayan yapımcı, çeken de yönetmendir. Yani dizinin başarısında da kimse tek başına değil, hatalarında da.

 

“Belki bazıları bunu böyle değerlendirmeyebilir ama izleyiciden özür sahnesini koymak kimin aklına geldiyse tebrik etmek gerekir.” diyen ünlü Youtuber bunun çok sevimli olduğunu söyledi.

 

Detaylar videoda.