Murat Soner'den Elkızı Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Elkızı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Elkızı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Elkızı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Elkızı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni "Elkızı dizisi için son zamanlarda sizden çok fazla istek almıştım ve dolayısıyla cidden acayip bir şeyler olduğunu hissetmiştim. Ama bu kadarını ben de beklemiyordum. Dizide olanları anlatırken ağlasam mı gülme mi bilemedim. Sanırım siz de bilemeyeceksiniz. Zaten yine ağlanacak halimize güleceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

İşte detaylar;