Murat Soner'den Güzelliğin Portresi Filmi İle İlgili Değerlendirme!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda yakında dünyada ilk kez Türkiye'de vizyona girecek "Güzelliğin Portresi" filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda yakında dünyada ilk kez Türkiye'de vizyona girecek "Güzelliğin Portresi" filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda yakında dünyada ilk kez Türkiye'de vizyona girecek "Güzelliğin Portresi" filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Güzelliğin Portresi filmi için "Güzelliğin Portresi filmi, "Yok mu yahu birileri başka bir şeyler çekecek olan, yok mu hazıra konmayan bir babayiğit", "hep mi 3 harfliler" dediğimiz anlarda çıktı, gerçi bunu çokta diyoruz da... Ama sadece filmden değil, başka konularda da hepimizi çarpan 3 harflilerden bahsettim bu videoda;

 

Müzik = Rap

Dizi = Aşk

Dram = Acı

Komedi = Leş

Aksiyon = Yok

 

Peki Güzelliğin Portresi; Filmin bu isme sahip olmasının bir sebebi de aynı isimle Güney Kore ve Tayland versiyonlarının da çekilecek olması sanırım. Filmin hikayesi esasen Güney Koreliler'e ait ama şu kısmı çok önemli; ilk kez Türkiye'de vizyona giriyor." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.