Murat Soner'den Hakan Muhafız İkinci Sezon İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema, dizi ve TV eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı videosunda Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'ın ikinci sezon incelemesini takipçileri için yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema, dizi ve TV eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı videosunda Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'ın ikinci sezon incelemesini takipçileri için yaptı. Dizinin ikinci sezonu yayınlanır yayınlanmaz izleyip bitiren ünlü Youtuber, dizi ile ilgili yaptığı yorumda biten sadece dizinin ikinci sezonu değil, bizim de birşeyler yapabiliriz umudunun da bittiğini söyledi. Biz demiyor muyduk fırsat verilse biz de çok şey yapabiliriz diyen ünlü Youtuber bu dizinin dünyayı sadece biz kurtarabiliriz demek için Amerikalılar tarafından onaylanmış olabileceğini söyledi.

 

 

Dizinin senaryosunun kopuk, çelişik ve yüzeysel bir senaryo oladuğunu söyleyen ünlü Youtuber bunun sebebinin ise 8 bölümlük ikinci sezon serisinin hepsinin farklı senaristler tarafından yazılmış olmasının etkili olduğunu söyledi. 6 farklı senaristin 8 bölümlük bir dizi yazarsa böyle olacağını söyleyen ünlü Youtuber hatta ilk bölümün senaristinin yazdığı karakteri diğer senaristlerin unuttuğunu belirtti.

 

Muhafız’ın ikinci sezonunun tam bir hayal kırıklığı olduğunun altını çizen ünlü Youtuber, Netflix’in 4 sezonuna onay verdiği dizinin kalitesinin böyle azalarak devam etmesi durumunda 4. sezonu hayal bile etmek istemediğini söyledi.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.