Murat Soner'den Into The Night Dizi İncelemesi! Fıkra Gibi Netflix Dizisi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'ten Into The Night dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'ten Into The Night dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'ten Into The Night dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Netflix'ten Into The Night dizisiyle ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni diziyle ilgili "Into the Night, son dönemde en çok konuşulan yabancı Netflix yapımı, çünkü dizide çok da yabancı olmayan bi isim var; Mehmet Kurtuluş. Kendisi bir dizide de bir Türk ve fıkra gibi devam eden dizide 3 İngiliz, 1 İtalyan, 1 Polonyalı, 1 Faslı, 1 Rus ve Belçikalı'larla aynı uçakta.

 

Peki böyle bi uçakta neler olur derseniz? Videoda zaten hepsi var.

 

Bu arada videoyu izlemesine rağmen yorumlarda "Into the Night'ı sevdin mi sevmedin mi" diye soracak olanlara; "Gereksiz diyaloglardan arınmış ve çok hızlı ilerleyen bi dizi olduğu için sevdim, hele de sezon sonunu". diyebilirim." ifadelerini kullanan Soner sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.