Murat Soner'den John Wick Parabellum İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema eleştirileri ile dikkat çeken ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez John Wick 3 Parabellum filminin incelemesini yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema eleştirileri ile dikkat çeken ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez John Wick 3 Parabellum filminin incelemesini yaptı. John Wick, namı diğer Jonathan Wick 3. filmi Parabellum ile vizyonda hiç de fena sayılmayacak bir başlangıç yaptı ve iyi bir gişe ile devam ediyor. John Wick 3 dünyada ana karakterin adının en fazla söylendiği film olabilir. Tamam serinin diğer filmlerinde de defalarca söyleniyor ama artık bu 3. filmde bi süre sonra kulak wickmeye başlıyor.

 

Düşünün ki bu adam bir tetikçi ama filmde Madonna'dan daha büyük bir üne sahip ve onu gören herkes mutlaka ismini söylüyor, hatta yolda çevirdiği taksici bile.

 

Bütün bunlarla beraber Hollywood bütçede büyürken aceba Türkiye’de birilerine imkan verilse bu işleri yapabilecek birisi çıkar mı diye düşünen ünlü Youtuber bir tane sinemacı buldu. Tolga Akkaya ve onun gibi bu işe gönül veren amatör filmcilerin gerçekten imkan verilirse bu işi yapabileceğini söyleyen ünlü Youtuber bu gibi insanların tanıtılmaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Detayları videoda bulabilirsiniz.