Murat Soner'den Kağıttan Hayatlar Film İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve film eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in yeni yerli yapımı "Kağıttan Hayatlar" filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve film eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in yeni yerli yapımı "Kağıttan Hayatlar" filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve film eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynadığı yeni yerli yapımı "Kağıttan Hayatlar" filmiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Netflix'in yeni yerli yapımı Kağıttan Hayatlar için "Kağıttan Hayatlar, yani Netflix'in zamlarından sonra gelen Çağatay Ulusoylu yeni ve 2. yapımı. Film fragmanını bile izlememiş olan bende açıkçası bir hayal kırıklığı yaratmadı. Hatta  ağlama eşiği çok düşük olan beni bile duygulandıramamasına sevindim bile. Çünkü ağlatacak çok yapım ve ağlanacak çok şey var elde." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.