Murat Soner'den Kırımızı Oda İncelemesi! Ben Böyle Birşey Görmedim!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda TV8'in yeni yapımı Kırmızı Oda dizisi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda TV8'in yeni yapımı Kırmızı Oda dizisi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda TV8'in yeni yapımı Kırmızı Oda dizisi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Oyunculuk ve içerik bakımından son dönemdeki en başarılı işlerden biri! 

 

Yayınladığı videosunda Kırmızı Oda ile ilgili düşüncelerini paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni "Kırmızı Oda incelemesi bugüne kadar kanalda en çok istek alan dizi oldu ve bunu da geçebilecek başka bir dizi olabileceğini yakın zamanda düşünmüyorum. Çünkü dizinin adı kulağımda çınlamaya başladı artık. Binnur Kaya hakkındaki düşüncelerimi daha önce de söylemiştim sanırım ve bilmiyorum belki de bu yüzden daha da bir farklı baktım her şeye. Ama Kırmızı Oda tüm oyunculuklarıyla ve içeriğiyle bence son dönemdeki en başarılı işlerden biri bana göre." ifadelerini kullanan Soner sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.