Murat Soner'den Maraşlı Dizisi İncelemesi! Olay Oldu!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin Maraşlı dizisi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin Maraşlı dizisi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin Maraşlı dizisi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda ATV'nin Maraşlı dizisi hakkındaki düşüncelerini paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni "Maraşlı dizisinin yayınlanan ilk 5 bölümünü yine sizden gelen istekler doğrultusunda izledim de geldim. Yapımı ilk başta diğerlerinden ayıran özelliği yarım saat daha kısa olması. Ama daha sonra içinde yine farklı bir temposu ve merak uyandıran bir kurgusu olsa da, yine bir çok yerli dizinini klişeleri ile bezenmiş bir dizi olmuş maalesef Maraşlı." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Murat Soner'in Maraşlı dizi incelemesi;