Murat Soner'den Masumlar Apartmanı Yorumu! Yeni Bir Dünya Rekoru!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda TRT'de salı günleri yayınlanan Masumlar Apartmanı için "Masumlar Apartmanı... Ne desem, ne paylaşsam bunu yazmanızdan cidden içim çıktı. Artık iş, "yapayım da kurtulayım"a döndü. Halbuki gönül isterdi ki, yorum kısmında istek değil yorum görmek. Bu arada son zamanların en çok istek alan bu dizisi o kadar çok istediniz ki, ben de cidden Kırmızı Oda gibi değişik bi kurgusu var sandım. Fakat o da ne! Zaten var ama sadece %30'luk kısmında. Ama geri kalanıysa zaten bugüne kadar en çok eleştirdiğim kurgulardan. Yani bi diziyi kötü eleştirmek için ille de konakta geçmesi gerekmiyor." ifadelerini kullanan Soner, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.