Murat Soner'den Mucize Doktor İncelemesi!

Youtube’da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda bu kez Mucize Doktor dizisinin incelemesini yaptı.

 

Mucize Dokor’un daha önce hiç yayınlanmadan önce Otizm için farkındalık yaratması adına izlenmesi gereken bir dizi olduğunu söyleyen Murat Soner, halen aynı fikirde olduğunu söylerken bunun nedenini memleketçe bir şeyi daha diziden öğrendiğimizi belirtti. Murat Soner’e göre Otizm ve savant sendromu nedir, onu öğreniyoruz, onlar da eğer destek ve yeterli eğitim görebilirlerse, bir çok şeyi başarabilirler onu öğreniyoruz en önemlisi.

 

Mucize Doktor’un konusu nedir?

 

Murat Soner konuyu kısaca özet geçerken “Dizide savant sendromu olan ve bu nedenle de tıp konusunda çok üst düzey bir bilgiye sahip olan otizmli  Ali Vefa'nın, bir hastanede asistan doktor olarak işe başlamasıyla  gelişen olaylar konu alınıyor. Yani... Töre, ağa, mafya? Yok... erkeğin gölgesinde ezilmiş kadın? Yok.. Kadına çimdik de mi yok? Bunlar zaten bi doktor dizisinden  beklenen şeyler değil, tabi ki yok.

 

Hastaların ve hasta yakınlarının hikayeleri de var, doktorların işinin ne kadar zor olduğunu gösteren hikayeler de, bir otizimlinin iç dünyasına yolculuk da.” ifadelerini kullandı.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.