Murat Soner'den Netflix Dizi Önerileri!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix dizi önerilerini takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix dizi önerilerini takipçileri ile paylaştı. Yayınladığı videosunda Netflix dizilerinden beğendiklerini anlatan ünlü Youtuber, yeni sezonda izlenebilecek diziler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte o diziler, 

 

MARIANNE

 

Evet geçtiğimiz günlerde Stephen King bu diziyi tavsiye ettiği bi tweet attı ve nasıl olduysa Stranger Things benzerliği görmüş ama dizinin öyle farklı bi ambiyansı var ki, bugüne kadar gördüğünüz bütün korku dizilerinden çok farklı.

 

LIVING WITH YOURSELF

 

Çok merak uyandırıcı ve farklı bi dizi. Hayattan bezmiş bir adam arkadaşının tavsiyesiyle bi spaya gidiyor ve bazı spa merkezlerindeki mutlu sonu çok farklı bir şekilde yorumlayan bu mekandan çıktıktan sonra da çok acayip işler dönüyor.

 

HAUNTED

 

Dizinin orta kalitede olduğunu söylemeden geçmeyeyim. Her bir bölümü 25 dakika. O yüzden evliyseniz ya  da sevgilinizle yaşıyorsanız, gece yatmadan önce aradaki buzları eritmek için kullanılabilir. 25 dk izle 25 dk sarıl.

 

THE I-LAND

 

Issız bir adada birbirini hiç tanımayan 10 kişi hafızalarını kaybetmiş bir şekilde uyanıveriyor. N'oldu, biz buraya nasıl geldik derken ufak tefek ipuçları bulmaya başlıyorlar.

 

UNBELIEVABLE

 

CRIMINAL

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.