Murat Soner'den Netflix'in Gündemi Sarsan Dizisi Bir Başkadır İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in gündemi sarsan yeni dizisi Bir Başkadır ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in gündemi sarsan yeni dizisi Bir Başkadır ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in gündemi sarsan yeni dizisi Bir Başkadır ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Netflix'in Bir Başkadır dizisi için "Bir Başkadır, Netflix'in son dönemdeki bütün dizilerini düşündüğümde, özellikle de yerli olanlarını, çok düşük beklentiyle izlediğim bir diziydi. Diziyi izlemeden önce hiçbir yorumu okumamaya çalıştım ama kaçmak ne mümkün. Çünkü izleyen herkes tam olarak bir dizi değil, tüm gerçekliğiyle bizi izlediğinin farkında. Bir Başkadır, bir dizi olarak herkese hitap etmeyebilecek ama izlenmesi gereken çok farklı bir dizi." ifadelerini kullanan Soner bu içeriğiyle takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.