Murat Soner'den The Witcher İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in The Witcher dizisini incelerken, diziyle ilgili görüşlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in The Witcher dizisini incelerken, diziyle ilgili görüşlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in The Witcher dizisini incelerken, diziyle ilgili görüşlerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda The Witcher için " The Witcher; Netflix'in Disney Plus kurulunca, Amazon taş gibi diziler yapınca, Apple da dizi işine girmeye başlayınca çekilen, kapıya dayanan yumurtası.

 

The Witcher aslında Polonyalı bir yazar tarafından seri şeklinde kitapları yazılmış fantastik türde bir roman. Arkasından yine Polonyalı bir oyun şirketi bu kitabı yazan abimize, "gel sen bize bu hikayenin bütün haklarını ver biz de bundan bir oyun yapalım" diyor. Ama büyülere falan basan kafa genelde ekonomiye aynı şekilde işlemeyince, yazar abimiz "kim oynasın benim hikayemin oyunlarını" diyerek bütün telif haklarını laps diye bu firmaya veriyor.

 

Aslında bu kısımlar çok önemli değil. Biliyorum, iş makinesı seyretmeye merakımız olduğu kadar böyle para mevzularına da meraklıyız ama bu oyunun ne boyutlara geldiğini ve koca bir ülke için ne kadar önemli olduğunu şöyle anlatayım; hani ülkemizden politikacılar yurtdışına diplomatik bi ziyarette bulunduğunda bizi ve kültürümüzü yansıtan bi şeyler götürürler ya hediye olarak, böyle el dokuması halı falan, heh Polonyalılar da  diplomatik hediye olarak Witcher oyunu götürüyor.

 

Bu arada kitaplarını okumasam da benim de bu oyunu 2 kez satın aldığımı, bir kez  yarısına kadar oynadığımı ve dizi hasebiyle 2 hafta önce de yeniden başladığımı söyleyeyim.

 

E tabi böyle efsaneye dönüşmüş bir Witcher durumu varken dizisinin yapılması da kaçınılmazdı." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriğiyle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.