Murat Soner'den Üç Kuruş Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sanat içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Show TV'nin dikkat çeken Üç Kuruş dizisi hakkında düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sanat içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Show TV'nin dikkat çeken Üç Kuruş dizisi hakkında düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Show TV'nin dikkat çeken Üç Kuruş dizisi hakkında düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Üç Kuruş dizisiyle ilgili "Üç Kuruş dizisi, afişleri ve ilk fragmanları çıktığından beri, çıksa da incelesem dediğim bir diziydi. Bir çok klişenin olabileceğinin farkındaydım ama daha da fazlasını bulmak yine şaşırtmayı başardı beni. Umarım dizi süreleri bir gün kısalır da, süre doldurmak için ne yapacağını şaşırmak, daha da fazla yayınlamaya utandığım ve travmaların üzerine giden bu görüntülere maruz bırakmaz bizi." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni en çok izlenen trendler videosuna girmeyi başardı. 

 

İşte o video;