Murat Soner'den Uyanış Büyük Selçuklu İncelemesi! Olay Oldu!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sinema eleştirmeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili değerlendirmelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sinema eleştirmeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili değerlendirmelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sinema eleştirmeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili değerlendirmelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Uyanış Büyük Selçuklu için "Uyanış: Büyük Selçuklu, Diriliş ve Kuruluş furyasının devamı , memleketimin yeni tarihi dizisi. Dizideki sahnelerini izlemeseniz bile sanırım duymuşsunuzdur. Hani şu Türk dizi tarihinin en uzunu olan savaş sahnelerini. Ama dizi bu rekoru 2 hafta taşıyabildi. Çünkü Kuruluş Osman dizisi de (iyidir kötüdür, yorumumu videoya bırakarak) 12 dakikayla onun daha da üzerine çıktı. Rekabeti cidden seviyorum. Umarım bu rekabeti sadece dönem dizilerimizde değil, tüm yapımlarımız da görürüz." ifadelerini kullanan ünlü sinema eleştirmeni bu içeriğiyle gündem oldu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.