Murat Soner Gel Dese Aşk Dizisini İnceledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin sevilen dizisi Gel Dese Aşk hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin sevilen dizisi Gel Dese Aşk hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda ATV'nin sevilen dizisi Gel Dese Aşk hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Gel Dese Aşk için "Gel Dese Aşk, yani Erkan Petekkaya'nın boş geçmediği 2020 yılında yayınlanan yeni dizisi, ilk bölümüyle geçtiğimiz Kadınlar Günü'nde yayınlanmaya başlamıştı. Ama hem kullanılan görüntüler, hem senaryosu, hem de kullanılan sansürsüz kelimelerle çok konuşulmuştu. Ben de bi kısa bahsettiğim videodan sonra tüm cesaretimi ve gücümü toplayıp dizinin ilk 3 bölümünü izlemeye karar verdim." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.