Murat Soner Hile Dizisinde Oynadı!

Sosyal medyada yaptığı dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda bu kez Blu TV'de yayınlanan Hile dizisinde rol alırken, performansıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda bu kez Blu TV'de yayınlanan Hile dizisinde rol alırken, performansıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda bu kez Blu TV'de yayınlanan Hile dizisinde rol alırken, performansıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Blu TV'de yayınlanan Hile dizisinde rol almasıyla ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni performansı hakkında konuşurken "Daha önce de size Hile dizisinde oynadığımı söylemiştim ve kanalda bu kez kendimi eleştirmenin çok keyifli olacağını söylemiştim. Umarım öyle olmuştur, çünkü benim için oynamak, öncesinde Taha Ulukaya'yı, çekimler sırasında Taner Şahin, Harun Can ve Neslihan Ulusoy gibi isimleri tanımak çok keyifliydi. Ve tabi ki diğer cana yakın çekim ekibiyle...

 

Hile dizisi kısıtlı bütçelerle çok büyük işler yapan bir dizi hem de zengin yağız, fakir kız, enişte ve baldız hikayelerinden değil, bildiğiniz bilim-kurgu. O yüzden videoda söylememiştim ama buradan bir kez daha tebrik ediyorum Taha Ulukaya ve oluşturduğu cana yakın ekibini." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.